Luksuzna, urbana zgrada u Vitezićevoj ulici 36, Zagreb

Niskoenergetski stanovi s obnovljim izvorom energije

4200€/m2

Tri komforno uređena stana

Zgrada je projektirana da zadovolji energetski razred A+

Za grijanje i pripremu tople vode predviđene su dizalice topline Vaillant, podno grijanje.

Sunčana elektrana (solarni paneli) na krovu snage 3,42 kWp za proizvodnju električne energije.

Vanjska stolarija vrhunske kvalitete u PVC izvedbi, troslojna stakla, fasada debljine 12 cm, hlađenje Toshiba split klima-uređajima u svakoj sobi.

Završno lice fasade čine keramičke ploče koje doprinose estetskoj vrijednosti zgrade štiteći pritom fasadu od vanjskih utjecaja i pridonoseći zvučnoj i toplinskoj izolaciji objekta.

Stan prvi kat 136 m2

Stan prizemlje 69 m2

Održivi luksuz

Opis zgrade

Fasada

Fasada je izvedena dijelom po sistemu s izolacijom od tvrdih ploča EPS 12 cm debljine te završnom oblogom sa ulične strane pola objekta od mozaika keramičkih pločica u fleksibilnom ljepilu, pola objekta silikatna fasada.

Vanjska stolarija

PVC stolarija u boji sa aluminijskih roletama u boji pokretanim na elektromotor, integriranim komarnicima te izo troslojno staklo (s vrhunskim zvučnim i termo svojstvima).

Krov

Ravni, neprohodni krov i terase izolirani su hidroizolacijskim folijama nove generacije, te toplinskom izolacijom debljine 16 cm, a sve zaštićeno završnim slojem šljunka.

Zajednički dijelovi

Komunikacija izmedu etaža unutar objekta je omogućena unutarnjim stubištem. Ulazni prostor i hodnici su obloženi keramičkim pločicama te inox ograda stepeništa.

Konstrukcija

Parkirna mjesta, garaže i spremišta

Okoliš

Detaljan popis opremljenosti stanova

Sadržaj stanova

Svijetla visina stana (od gotove podne obloge do stropa) je 267 cm.

Keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnim čvorovima u visini od 240cm. Bojani zidovi bijelom poludisperzivnom bojom u ostalim prostorima.

Prvoklasni hrastov parket (za podno grijanje) u dnevnim boravcima, hodnicima i sobama.

Keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnim čvorovima, kuhinjama, ulaznim hodnicima, izbama, terasama i lođama.

Ulazna vrata u stan u protuprovalnoj i protupožarnoj izvedbi (otpornost na požar 30 minuta, klasa protuprovalnosti 3, zvučno izolirana).

Unutarnja stolarija lakirana, krilo perforirana iverica ili satinato staklo bez drvenog okvira. Magnetna brava, skriveni panti, svijetle visine 220 cm.

Vanjska stolarija vrhunske kvalitete u PVC izvedbi, troslojna stakla, fasada debljine 12 cm, hlađenje Toshiba split klima-uređajima u svakoj sobi.

Oprema kupaonica od renomiranih proizvođača visoko kvalitetnim kadama ili kabinama od lamistal prozirnog stakla, te ostalom kupaonskom opremom, wc školjke i bide konzolnog tipa sa soft close spuštanjem daske.

U sve sanitarne čvorove ugrađeni su ugradbeni vodokotlići Geberit koje odlikuje nečujnost, higijena i dugotrajna pouzdanost, sa tipkom za dvokoličinsko ispiranje kao jedinim vidljivim elementom.

Za svaki stan predviđeni su impulsni vodomjeri u posebnim vodomjernim ormarićima u hodniku stubišta vodovodne instalacije izvedene su uporabom A1uPEX cijevi
u kupaonici je, predviđen priključak i odvodnja za perilicu rublja, a u kuhinji za perilicu suđa.

Glavni ventil vode u svakom stanu, bešumne vodovodne cijevi.

Solarni paneli za dobivanje električne energije snage 3,42 kWp na krovnoj konstrukciji zasebno za svaki stan pojedinačno.

Elektrobrojilo je smješteno u suterenu – zajednički hodnik
centralni prekidač napajanja u stanu.

Video portafon u boji
elektrooprema je visoke kvalitete poznatih proizvođača, a u svim sobama predviđene su telefonske i TV utičnice.

Elektrooprema kuhinje: izvod za stropno svjetlo, izvod za štednjak, utičnica za hladnjak, utičnica za perilicu suda, utičnica u pojasu iznad radne plohe te izvod za kuhinjsku napu.

Elektrooprema kupaonice: izvod za stropno svjetlo s rasvjetnim tijelom vodotijesne izvedbe (LED) priključnica za perilicu rublja, izvod struje za nadsvjetlo iznad umivaonika, utičnica sa zaštitom od vode.

Termostat u dnevnom boravku, telefonske i TV utičnice izvod struje i rasvjetno tijelo na lođama (LED).

Instalacija zajedničkog antenskog satelitskog sustava.

Mogućnost priključenja kablovske televizije, UTP kabel i optički kabel internet priključka.

Grijanje i priprema tople vode priprema se dizalicom topline Vaillant (etažno grijanje) te spremnikom tople vode zapremnine 190 litara.

Hlađenje se odvija split klima uređajima Toshiba u dnevnom boravku i svim spavaćim sobama.

Mogućnost upravljanja grijanja te hlađenja putem pametnih uređaja.

U svim prostorijama postavlja se podno grijanje te u kupaonicama radijatori “ljestve”.

Umjetna ventilacija osigurana je niskošumnim ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama na zasebni prekidač.

Ventilacija kuhinja osigurana je zasebnim cijevima za odsip napa iz svake kuhinje posebno, dovedenim do pozicija štednjaka predviđenim projektom.

Prostrano i ugodno u jednom

Tlocrti stanova

Kvart Trešnjevka

Lokacija je idealna za miran obiteljski život

Lokacija je idealna za miran obiteljski život, a radi dobre prometne povezanosti svi neophodni sadržaji koje nudi grad brzo su i lako dostupni.

U neposrednoj blizini nalazi se osnovna škola, parkovi, trgovina, kafići, autobusna stanica, ljekarna, tramvajska zona, do samog središta grada Zagreba potrebno je 10-tak minuta, a izlaz na autoput 1 km putem Zagrebačke avenije.

Objekt se nalazi u ulici Vitezićeva 36, s dva kolnička traka za vozila, pločnikom s obje strane prometnice i drvoredom na strani na kojoj se objekt gradi.

Gdje se nalazimo

Lokacija zgrade

Kontaktirajte nas

"*" označava obavezno polje


Molimo odaberite zvijezda.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Compare listings

Compare
Pretraži
Price Range From To